Dansk Melodi Grand Prix 2016 i Horsens

mgp

Det danske Melodi Grand Prix 2016 løber af stablen d. 13. februar i Forum Horsens, hvor 3600 ellevilde tilskuere bliver deltagere i en af årets største musikfester.

Billetterne til MGP 2016 blev revet væk, da de røg i handlen, og der er stor fokus på dette event som afvikles i Horsens for fjerde gang. Senest var i 2008, da Simon Mathew vandt med sangen “All Night Long”.

“Vi var der sidst i 2008, og da formåede Horsens virkelig at skabe en god Grand Prix-fest. Det er jeg helt sikker på, at de vil gøre igen. [..] Melodi Grand Prix skal helt sikkert også forbi Sjælland igen på et tidspunkt, men jyderne er simpelthen så gode til at sætte gang i en ægte Grand Prix-fest, så jeg er glad for, at vi tager et år mere i det jyske”, siger DRs Underholdningschef Jan Lagermand Lundme til DR.dk.

Årets Melodi Grand Prix i Horsens bliver en del af den større musikfest, hvor også børnenes MGP skal afvikles. Det sker en uge efter det store MGP, nemlig d. 20. februar.

 

Borgmester garanti: Vi vil være gode værter

Borgmesteren i byen er klar til den store fest i Horsens, hvor store bands som Depeche Mode, Dolly Parton, Neil Young og såmænd også Hansi Hinterseer har lagt vejen forbi i de senere år. Normalt er der plads til op til 4000 tilskuere i Forum Horsens, men denne gang er kapaciteten altså sat til 3600.

“Jeg kan garantere, at vi også denne gang vil gøre alt for at være gode værter”, siger Horsens’ borgmester Peter Sørensen ligeledes til Danmarks Radio.

“Der er ingen tvivl om, at Melodi Grand Prix og MGP er yderligere brændstof til brandingen af Horsens som oplevelses- og kulturby. Samtidig vil vi i samarbejde med masser af foreninger, institutioner og borgere gøre alt for at skabe en kæmpefest i hele kommunen både før og under Grand Prix-ugen”, fortsætter han.

 

Odds på MGP 2016

Hvert år er det selvfølgelig også muligt at oddse på MGP, og hos odds.dk er der altid odds-optakt til Melodi Grand Prix. Her kan du se de bedste odds på vinderen af MGP 2016, når tiden nærmer sig.

Sidste år var Anti Social Media favoritter til at vinde til odds 3.00, og de fleste husker nok hvordan dét gik. Favoritten vandt, men sådan går det ikke hver gang.

Der er ofte gode muligheder for at score et højt vinderodds, hvis du kan finde en rigtig ørehænger blandt outsiderne. Intet er afgjort på forhånd, så gør dig selv den tjeneste at lytte til alle sangene en eller to gange, før du oddser på MGP.