Et godt bet på FCK

Når FCK løber på banen nede i Spanien om kort tid så påstår bookmaker firmaet Betfair at det Københavnske storhold kun slår mægtige Barcelona hver lidt mere end tyvende gang.

Et godt væddemål

Dette er der meget som taler for er et helt forkert odds og det kan varmt anbefales at spille en lille skilling på de danske mestre som jo alle bekendt også fører gruppe D i Champions League.

1: 10 sejre i Superligaen
2: 2 uafgjorte i Superligaen
3: 0 nederlag i Superligaen
4: 1-0 sejr på hjemmebane i Champions League over Rubin Kazan
5: 0-2 sejr på udebane mod Panathinaikos i Champions League.
6: En førsteplads i gruppe D med maksimum points og en god chance for avancement fra gruppespillet.

Det er altså ikke meget FC København har gjort forkert i år og uanset at det er det formodentlige bedste klubhold de skal spille mod i dag så har de immervæk en chance. Ikke en stor chance da Barcelona selvfølgeligt er favorit til at løbe af med sejren.

Chancen er dog større en bookmakerne gør den til og det er bare med at tage imod med kyshånd og glæde sig dobbelt når flagskibet i dansk fodbold går på banen i aften og forhåbentligt gør en rigtig god figur.

Jeg satser på FCK

Mine penge er på FCK og selvom Messi og co. er en endog rigtig stor mundfuld så er tiden den helt rigtige for en kæmpesensation i international fodbold. Leveret af ingen ringere end vores egne FCK spillere.

Spil FCK hos Betfair