Gratis turneringer for USD 55000 hos Everest Poker

Man bør altid se sig grundigt omkring efter de bedste tilbud. Masser af poker sider tilbyder mange spændende promoveringer der kan sikre dig kontante præmier eller sæder til forskellige turneringer. Det er dog de gratis tilbud der trækker mest i folk, og med god grund. Når man kvit og frit kan vinde kolde kontanter, bør man i den grad drage fordel af tilbuddet. Det kan du nu gøre helt gratis med Everest Poker der garanterer præmier for mere end $55.000 hver måned med deres Snebold freerolls.

Nemt at vinde penge

Det har aldrig været nemmere at vinde rigtige penge kvit og frit, og måske kunne en af disse gratis turneringer være din vej mod at opfylde din drøm om at blive succesfuld pokerspiller. Med flere forskellige turneringer i løbet af måneden, har du masser af chancer for at gå til tops i de store gratis turneringer hos Everest Poker, og hvem kunne finde på at sige nej til chancen for at score en god portion penge kvit og frit.

De populære snebold-turneringer er ganske gratis at deltage i, og præmiepuljen vil hver uge blive forhøjet til den kommende turnering. Den første turnering har en præmiepulje på $2.500, og efter den følger hele 3 turneringer som har en præmiepulje på hele $10.000, $17.500 og til sidst $25.000.

Turneringerne er ganske gratis at deltage i, og sikrer de dygtigste spillere en yderst klækkelig gevinst for et indskud på nul kroner. Der er ingen skjulte betingelser gemt bag dette tiltag, og alt du skal gøre er blot at sidde klar ved computeren når de spændende turneringer løber af stablen, og hvis du med en smule held skulle gå hele vejen, kan du se frem til en enorm gevinst uden at have risikeret noget som helst.

Spil med i turneringerne hos Everest Poker og start din vej mod at blive en succesfuld pokerspiller i dag!

Læs mere om Everest Poker

Læs mere om Everest Poker, Everest Poker bonus, gratis turneringer og ikke mindst Deres nye 1 million Euro garanteret Everest Poker One turnering.