GSOP vender tilbage hos Betfair Poker

En af verdens mest populære turneringsserier vender nu tilbage hos Betfair Poker, og fra den 26. februar kan du spille med i den ottende udgave af GSOP Online. Her vil der være 18 events i selve GSOP VIII, og GSOP Mini har denne gang også strikket et saftigt program sammen der giver kunder på alle niveauer mulighed for at spille med om knap fire millioner dollars i samlet garanteret præmiepulje. GSOP Mini har med indskud fra $5 noget at byde på for enhver pengepung, og det er uden tvivl den turneringsserie der vil få flest besøgende.

Fede events

Tager man et kig på GSOP VIII vil man hurtigt blive overrasket over hvor store præmiepuljer der garanteres, og en af dem som er meget interessante er Event 3. Her kan man for $100+$8 spille med om minimum $150.000 i en No Limit Texas Hold’Em Rebuy turnering. De forholdsvis lave indskud kombineret med umådeligt store præmiepuljer er en sand lækkerbisken for enhver seriøs pokerspiller, men for dem der spiller om mere moderate beløb er det GSOP Mini som er mest fristende. Her er det nemlig vanvittigt billigt at være med, og præmierne er også i den pæne ende af skalaen.

GSOP Mini Event 1

GSOP Mini skydes i gang med en No Limit Texas Hold’Em Deepstack turnering der koster $20+$2 at være med i. For den pris kan du nyde en god struktur kombineret med $50.000 i garanteret præmiepulje, og det må derfor siges at være en ganske fin start på netop denne lidt mindre turneringsserie. Udover Event 1 bør man også kigge nærmere på Event 17. Her er der $100.000 garanteret og prisen lyder på kun $50+$4.

Tjek alle de mange turneringer der spilles under den nye udgave af GSOP og sørg for at du får oprettet dig hos Betfair Poker.

Spil med i GSOP her