Guide om pokerbonusser

Hvis du har spillet poker i et længere stykke tid, og godt kunne tænke dig at blive lidt bedre, men uden at risikere mange penge, så kan det lige præcis være pokerbonusser, som du skal til at kigge lidt på.

En pokerbonus kan nemlig give dig en fordel og en god mulighed for at teste dig selv af på et niveau, der er højere end det, som du måske ellers normalt spiller på. I sidste ende vil du uanset hvad får en større bankroll, og på den måde har du råd til at opleve flere downswings end du ellers ville.

Hvordan kan man vinde mere med en pokerbonus?

Der er flere forskellige fordele ved at spille med en pokerbonus. Ofte vil en pokerbonus være ganske stor, og du kan derfor forøge din bankroll en hel del, når du laver en indbetaling.

Hvis du bliver tilbudt en indbetalingsbonus på 200 %, kan du få tredoblet det beløb, du vælger at sætte ind på din pokerkonto. I første omgang bliver dine penge dog ikke frigivet med det samme, men du skal løbende spille dem fri, mens du raker.

På denne måde får du faktisk en stor rakeback, kan man kalde det, og hvis du bare i forvejen er lidt vindende, eller endda bare lidt tabende, når du spiller cash games, så kan de små beløber du hele tiden spiller fri, være med til, at du kan blive en vindende pokerspiller.

Hvis du ikke spiller cash-game men i stedet er turneringsspiller, så kan en bonus også give dig flere penge at råde med. På denne måde kan du enten få flere chancer til de mindre niveauer, eller du kan give den et forsøg på de højere satser. Fordelen er, at du med en bonus får flere penge at spille for, og det vil alt andet lige hjælpe på dine muligheder for at vinde.

Hvor finder man de bedste pokerbonusser?

Det kan være et stort marked at finde rundt i, når du skal lede efter de bedste pokerbonusser. Det anbefales dog, at du tage dig god tid til at kigge rundt på markedet, da du ofte kan få forskellige bonusser hos pokerklienterne.

Selv hos den samme klient kan du blive tilbudt forskellige bonusser. Nogle kræver, at du har en bonuskode, mens andre blot kræver, at du foretager en indbetaling.

Du kan finde pokerbonusser i TV-reklamer, når der reklameres for poker, eller du kan finde det på nettet. Du vil ofte støde på pokertilbud, når du søger på de forskellige pokersider, som du kender til, ligesom du også får tilbudt pokerbonusser i nyhedsmails fra pokerklienterne. Du bør derfor altid tillade, at de må sende dig nyheder i din indbakke.

Bliver man en bedre pokerspiller af en bonus?

Du bliver ikke decideret en bedre pokerspiller ved at modtage en bonus. Til gengæld vil du have penge til at spille langt mere poker, og på den måde kan du udvikle dig mere.

Det er nemlig sådan med poker, som det er med mange andre ting, at du bliver bedre desto mere du spiller. Så hvis du vil blive en bedre pokerspiller, skal du bare give den gas ved pokerbordene.

Det bedste råd du kan få, når det gælder om at blive en bedre pokerspiller, er, at du ikke spiller på et niveau, som du ikke er god nok til. Du skal holde dig til at spille for de indsatser, hvor du kan se, at du er vindende. Langsomt kan du så rykke op i niveau, og sådan bliver du ved.

Hvis du rykker op i niveau, og pludselig begynder at tabe, så bør du rykke tilbage på det niveau, hvor du var vindende. Her skal du så prøve at studere og lære dit spil endnu bedre. Find ud af hvor du er dårligst, hvor du måske let bliver læst og hvad du kan gøre for at maskere dit spil.