Kom til live turneringer som kunde hos PokerStars

Det kan være meget hyggeligt at spille online poker fra til anden, men der er dog intet der måler sig med at komme ud og spille en stor live turnering.

PokerStars ved om nogen hvor stor en oplevelse dette kan være, og derfor tilbyder de nu at du kan veksle dine turnerings-penge til live sæder.

Du kan derfor slippe for at spille med i diverse satellitturneringer eller skulle købe dig direkte ind for de penge du har på din bankroll.

For at kunne benytte sig af denne mulighed skal man bare kontakte PokerStars kundeservice og oplyse hvilken event man ønsker at deltage i.

PlatinumStar eller højere

Dette tilbud om at kunne bruge ens T-dollars til at købe adgang til live turneringer, er dog kun gældende hvis man er PlatinumStar eller bedre i VIP programmet hos PokerStars.

Har du derfor ikke opnået denne status endnu, kan det være en glimrende ting at få gjort det inden for snarlig fremtid.

Det vil nemlig give dig muligheden for at komme med til storslåede events som World Poker Tour, European Poker Tour og selvfølgelig World Series of Poker.

Er du endnu ikke i besiddelse af en konto hos PokerStars, kan du ydermere få den størst mulige bonus ved at benytte en speciel kode.

PSP7824 bonus kode

Efter at du har installeret softwaren hos PokerStars, er det på tide at få indtastet dine personlige oplysninger.

Vælger du at benytte koden PSP7824 under tilmelding, vil du være sikret en 100 % bonus på op til $600, og det er den aboslut største af sin art.

Det kan derfor være en klog ide at bruge et par ekstra sekunder på at få indtastet den helt korrekte kode så man er klar til at spille den størst mulige bonus fri.

Læs meget mere om dette tilbud og de øvrige kampagner hos PokerStars.

Besøg PokerStars