Nathanael Filskov klar til Dag 3 ved EPT Tallinn

Danske Nathanael Filskov er efterhånden ved at have gjort sig klar til Dag 3 ved EPT Tallinn som eneste dansker i feltet der er skåret ned til blot 84 spillere.

Et sandt blodbad for Danmark

Dag 2 vil formentlig mest blive husket for at være et sandt blodbad set med danske øjne. Der nåede knap nok at gå minutter inden de gæve danskere desværre måtte meddele at de var blevet sendt på railen.

Brian Jensen og Anders Jensen var ellers i slutningen af Dag 2 gode bud på at gå videre til tredjedagen, men som bekendt røg de desværre ud på stribe og idag er kun Nathanael Filskov tilbage ved eventen.

Nathanael har dog som en lille trøst også opbygget en rigtig fin stack til Dag 3, så de danske muligheder for et stort resultat er bestemt ikke umulige endnu. 254.500 chips går den danske herre igang med når Dag 3 skydes igang klokken 11.00 dansk tid.

Når dagens spil påbegyndes er det således med Nathanael i førerrollen. Han har nemlig været så heldig at trække et rigtig godt bord med forholdsvis ukendte modstandere, og således er han også den støsrte stack ved sit bord.

Bordet ser således ud

Bord 32

Jukka Peltoniemi 75.300
Nathanael Filskov 254.500
Boris Yanpolskiy 149.900
Konstantin Bilyaver 184.300
Ville Salmi 192.900
Rob Sherwood 183.700
Maxime Conte 54.900

Store navne resterer

Der resterer stadigvæk store navne i turneringen.Ivan Demidov, Luca Pagano og Arnaud Mattern er således alle blandt de 84 resterende, men heldigvis for danskeren undgår han i første omgang at komme i camboulage med disse spillere.

Vi følger spændt den unge danskers gøren ved EPT Tallinn.