Nyd solen i januar med Ladbrokes Poker Cruise

Ladbrokes Poker afholder igen Cruise, der er vendt tilbage større og bedre end nogensinde, og der er stadig masser af tid til at kvalificere sig og få en fantastisk oplevelse i Caribien.

Starter i Florida til januar

Den fjerde udgave af Ladbrokes Poker Cruise sætter sejl ud fra Florida i januar 2011, hvor spillere kan se frem til en uge med både afslapning, sol og naturligvis masser af god live poker. Hele 8 dage vil du få ombord på verdens største deluxe krydstogtskib ‘Oasis of the Seas “, der har alt hvad man kunne ønske sig af herligheder, mens du selvfølgelig kan vinde en skilling eller to i poker.

Som der er tradition for, vil der være en Festival of Poker, hvilken omfatter et fuldt turneringsprogram, masser af cash games og Sit and Go’s. Kvalifikation på Ladbrokes til deres Poker Cruise IV er allerede begyndt nu, så sørg for ikke at gå glip af denne fantastiske poker ferie på det åbne hav.

Det er muligt at kvalificere sig for kun £4.40 og opefter til den ugentlige finale, hvor der hver gang er garanteret en pakke til en værdi af £4.000. Spillere kan også købe sig direkte adgang for £3.050.

Afgår fra Fort Lauderdale

Ladbrokes Poker Cruise IV afgår fra Fort Lauderdale i Florida lørdag d. 22. januar 2011 og returnerer lørdag d. 29. januar 2011 efter den har besøgt hele 3 spændende eksotiske destinationer.

Opret en konto på Ladbrokes Poker for at kvalificere dig nu og modtag yderligere en poker bonus på hele 5300 kr.