Odds på Counter Strike her

CSDe fleste drenge ønskede som barn, at de kunne blive rige ved at spille computerspil. Især Counter-Strike var favoritten blandt de fleste drenge, og det er næsten et led i en drengs opdragelse at løbe rundt og skyde hinanden i First-Person Shooter spillet.

Counter-Strike er dog et af de få spil, som man rent faktisk kan tjene penge på, da Counter-Strike er en E-Sport, hvor der både er klubber, landshold og meget mere.

Odds på Counter Strike her —>

De forskellige hold kan deltage i store turneringer i verden, hvor der så er præmiepenge til de bedste hold. Det er dog ikke kun i disse turneringer, at man kan tjene penge på Counter-Strike. Faktisk behøver du slet ikke kunne finde ud af spillet, for at du kan lave mønt på det.

Hos Unibet er det nemlig muligt at spille på Counter-Strike. Du kan simpelthen spille på de forskellige Counter-Strike turneringer, hvor du både kan spille på, hvilket hold der vinder matchen, og hvilket hold der vinder selve turneringen.

Hvad er Counter-Strike

Counter Strike er et PC-Spil, som har været voldsomt populært siden sin udgivelse tilbage 1999. I 2006 fik spillet den anerkendende titel, som det mest købte computerspil i verden, og det er især populært grundet, at man spiller online mod så mange andre mennesker fra andre dele af verden.

Man er delt op på to hold, hvor det ene hold er Counter-Terrorister, mens det andet hold er Terrorister. Det gælder så om at udrydde hele det modsatte hold, og hvis det lykkes, så vinder man runden og en ny runde starter. Terroristerne har ligeledes en bombe, og hvis de planter den og den når at sprænge inden Counter-Terroristerne når at stoppe den, så vinder terroristerne runden.