Otte spillere tilbage i Main Event ved Aussie Millions 2011

Den afgørende fase af den store Main Event turnering under Aussie Millions 2011 er nu ved at blive sat ind. Blot 8 spillere resterer i den store turnering, og det er blandt andet med en yderst velkendt profil helt i front. Patrik Antonius der er sponseret af Full Tilt Poker, har nu taget kursen mod det store finalebord, og hvis blot en enkelt spiller mere bliver slået ud, har finnen mulighed for at tage årets første sejr med hjem fra Aussie Millions.

Der skal arbejdes for Antonius

Hvor nemt det bliver for finnen er dog tvivlsomt, for med en foreløbig 6. plads skal der arbejdes for hver pot, og med hele 5 spillere med større stacks end ham selv, skal Antonius helst ud og have sig en dobling hvis finalebordet for alvor skal kunne vides sikkert.

Finalebordet bærer også præg af Chris Moorman der har haft et fantastisk run i dette års Main Event, og han ligger lige nu på en foreløbig 4. plads foran Samad Razavi og Patrik Antonius der henholdsvis har en stack på 1.310.000 og 1.200.000 chips.

Det virker på spillerne til at ingen af dem har lyst til at give op frivilligt, og det kan man jo også godt forstå når præmierne er så store som de er i dette års Main Event i Aussie Millions. Til vinderen venter der intet mindre end 2.000.000 AUD som i dansk valuta svarer til lige knap 11 millioner kroner. Hvem der kommer til at tage titlen med hjem fra Crown Casino i Melbourne er svært at sætte et realistisk bud på, for de forskellige stacks er meget lige, og alt kan som sagt ske i afslutningen af en stor turnering.

Mange penge i puljen

Der bliver dog som tidligere omtalt en frygtelig masse penge at spille om, og mon ikke Patrik Antonius kunne tænke sig at føje en ny stor turnering på sit store cv.