PokerStars garanterer nu mere i turneringer

PokerStars har i mange år været de førende inden for online pokerturneringer, og nu har de valgt at sikre endnu mere til deres loyale kunder. Der er nemlig kommet endnu højere garantier i flere af deres største events, og det er noget som kun kommer kunderne til gode. Nu kan man f.eks. spille med om $125.000 i stedet for $40.000 i garanteret præmiepulje i Sunday Supersonic, og også flere af de andre søndagsturneringer har fået endnu flere penge lagt i puljen. Der har derfor aldrig været et bedre tidspunkt at spille hos PokerStars på.

Saturday Line-up

De populære lørdagsturneringer hos PokerStars kaldet Saturday Line-up har også fået et heftigt nøk opad i forhold til deres garanterede præmiepuljer. Man kan blandt andet spille med om hele $100.000 i Saturday Splash, og det bedste af det hele ved disse ændringer er at indskuddene er de samme. Det er således ikke blevet dyrere at spille med, og det er noget som de fleste sætter stor pris på. Med disse nye tiltag er der ingen længere nogen tvivl om at PokerStars er det bedste valg for dem der er til MTT turneringer, og det kan kun anbefales at man opretter sig som kunde.

Velkomstbonus og VIP program

Alle nye kunder der opretter en konto hos PokerStars med koden PSP7824 er berettiget en velkomstbonus på op til $600. Bonussen gives på dine 3 første indskud, og du behøver derfor ikke at indsætte $600 med det samme for at få den fulde bonus. Er du også klar på at blive forkælet for al din ihærdighed ved bordene, så kan du få del i deres VIP program der giver mulighed for mere end 50 % i rakeback effektivt.

Opret dig hos PokerStars nu og spil med i de mange turneringer der nu sikrer flere penge at spille om.

Tilmeld dig her