Sam Trickett vinder Party Poker World Open

Gennem det sidste stykke tid har Sam Trickett efterhånden været på mange personers læber – først startede han med at spille en flot 4. plads hjem ved EPT Vilamoura, og nu har Sam Trickett igen skabt nye overskrifter med hans imponerende indsats ved den grønne filt.

Trickett var sulten efter en sejr

Party Poker holder årligt deres World Open turnering, og igen var Sam Trickett med fremme, og denne gang formåede han at gå hele vejen. Efter en bitter 4. plads ved EPT Vilamoura turneringen var Trickett således klar til at fuldføre tingene.

Det blev gjort med stil, og efter en længere Heads-up kamp mod Yevgeniy Timoshenko kunne englænderen rejse sig fra bordet med trofæet og hele $200.000 mere på bankbogen.

Mike Sexton som mange kender fra sit job som kommentator hos World Poker Tour, udtalte efter Sam Trickett’s sejr følgende:

”Han er en fandens til pokerspiller, og vi kommer til at høre en masse til ham fremover. Det kan jeg godt love jer for.”

Dette understreges kun af modstanderne, der blev sat på plads i løbet af finalebordet. Der talte både tidligere World Poker Tour og European Poker Tour vindere, inklusiv vinderen af netop EPT Vilamoura i form af Toby Lewis.

Det samlede resultat for turneringen blev således:

1. Sam Trickett $200.000
2. Yevgeniy Timoshenko $110.000
3. Toby Lewis $75.000
4. Juha Helppi $35.000
5. John Duthie $25.000
6. Andrew Robl $20,000
7. Dale Hoy $15.000

Du kan kvalificere dig til WPT hos Party Poker

Husk at du kan vinde adgang til alle World Poker Tour turneringer på Party Poker, der som sponser tilbyder en række gode kvalifikationsmuligheder til de populære live tours. Opret en konto nu og modtag hele $500 i Party Poker Bonus via linket.