Spil dig til gratis WSOP adgang hos Party Poker

Traditionens tro, byder Party Poker alle deres kunder muligheden for, at vinde gratis adgang til WSOP i Las Vegas. Vind gratis adgang til WSOP med Party Poker.

Hvis du ikke allerede har lagt mærke til det, så er sommeren lige om hjørnet og det er tid til alle de sommerlige aktiviteter. Der skal både grilles, bades, slikkes sol og ikke mindst hygges ved poolen i stor stil.

Sådan er hvert år, man glæder sig som et lille barn hver gang man hører fuglene kvidre og det hele begynder at springe ud. Så er det pludseligt som om at humøret stiger et par grader, og man kan ikke lade være med at gå og små smile i løbet af dagen.

Som pokerspiller er det ikke altid vejret og de kolde øl der kan få en til at smile, når sommeren den står og banker på døren. Der nemlig noget andet på vej ind med sommeren, som ikke har så meget med danske sommer at gøre. Det er nemlig årets største pokerbegivenhed, der foregår over i Las Vegas og går under navnet WSOP. For dem der ikke er klar over det, så er det en forkortelse for World Series Of Poker, og på godt dansk betyder verdensmesterskaberne i poker.

Det er altså tiden hvor verdens bedste pokerspiller skal findes, og det er noget som de fleste pokerspillere de kan forholde sig til og ikke mindst drømme om. Men det er ikke alle der lader det blive ved drømmen, da der er mange danskere der vælger at tage over og spille med, i kampen om den fornemmeste titel af dem alle.

Desværre er det en halv dyr affære at deltage ved WSOP, da det koster $10.000 bare købe en af de eftertragtede sæder. Det er ikke alle der lige kan finde den slags penge i budgettet, og dermed stopper drømmen for mange allerede der. Hvilket er super ærgerligt, da det ikke burde være prisen der afholder en fra at deltage.

Heldigvis har Party Poker samme opfattelse, og derfor har de valgt at tilbyde alle deres kunder at vinde en gratis WSOP pakke, som inkluderer alle udgifter forbundet med indskud, rejse og ophold. Det eneste man skal gøre er, at vinde sin WSOP pakke fra Party Poker, via de mange online WSOP satellitter der kører hen overforåret.

Du kan oprette dig som kunde hos Party Poker her, og også sikre dig en solid og skattefri Party Poker bonus op til 3.000 kroner. Hvis bare du benytter dig af Party Poker bonuskoden RIDE500, så du kan være sikker på at få den mest lukrative poker bonus fra Party Poker.