Sunday Million hos PokerStars

Hver eneste søndag sætter tusindvis af mennesker fra hele verden sig foran computeren for at spille med i internettets største online pokerturnering. Navnet er Sunday Million, og her har man mulighed for at realisere sine drømme hvis man bliver en af de spillere der ender bedst i den samlede stilling. Vinderen får nemlig mere end $200.000 med sig for en sejr, og i dansk valuta er det på den pæne side af 1.1 millioner kroner. Eftersom PokerStars nu også er blevet skattefrit har det aldrig været bedre at forsøge sig med denne unikke event.

$215 for at være med

Det koster dig $215 at være med i Sunday Million hvis du vil købe dig direkte ind, men du behøver faktisk ikke engang at have så mange penge op af din bankroll før det er muligt at dyste med. PokerStars afholder nemlig satellitturneringer døgnet rundt der alle kan sende dig med til braget om søndagen, og prisen starter på blot $2.20 eller 400 FPP point. Der er i gennemsnit mere end 7000 spillere med i turneringen hver søndag, så du kan godt forberede dig et på langt maraton hvis du køber dig ind eller vinder et sæde.

Mange andre events

Sunday Million er dog ikke den eneste grund til at du skal tage en tur forbi PokerStars om søndagen. Her finder du nemlig også en lang række andre fastlagte events som byder på indskud i alle klasser og garanterede præmiepuljer af høj kaliber. Man kan blandt andet spille med i Sunday Storm som er en god turnering for nye spillere. Her er indskuddet på $11 og der er en garanteret præmiepulje på enorme $200.000.

Du kan derfor være sikker på at finde en turnering lige efter din smag så snart du har åbnet en konto hos PokerStars, og med koden PSP7824 får du op til $600 i bonus.

Opret en konto hos PokerStars