Unibet Poker viser dig vejen til WSOP 2011

Allerede nu har hundredevis af danskere sat kryds i kalenderen i juni måned. World Series of Poker 2011 er på trapperne, og det virker til at de danske spillere igen i år forventer at gøre flot figur ved det uofficielle verdensmesterskab i poker. Unibet Poker har endnu engang fået stablet en stor kampane på benene som i bund og grund går ud på at få dig med til Las Vegas når slaget skal stå sin gang. Denne kampagne hedder Bracelet Quest og går ud på at Unibet Poker gerne vil have dig med til hele 2 events under årets kommende udgave af WSOP.

4 pakker gives bort

Fra 1. april til 1. juni kan du vinde mindst 4 pakker til WSOP 2011. Disse pakker har en værdi af astronomiske €16.000 og inkluderer indskud til hele 10 WSOP side events, €2.000 til hotel ophold, €2.000 til rejseomkostninger og lommepenge samt en overdådig velkomstfest i Las Vegas som kun er for spillere der har vundet vej til WSOP 2011 på Microgaming netværket.

Hver dag kører der satellitturneringer hos Unibet Poker og for meget få euro kan en af disse vanvittigt lækre pakker blive din. Alt hvad der kræves er at du arbejder benhårdt på at komme med til de månedlige finaler hvor disse pakker vil være tilføjet. Med adgang til intet mindre end 10 WSOP turneringer har der aldrig været bedre chancer for dig for at vise hele verden at du er den næste stjerner i poker.

Skynd dig at være med

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at vinde den absolut bedste pakke til WSOP nogensinde og spillet med i hele 10 turneringer. Alt hvad du måtte have af udgifter til lommepenge, rejse, hotel og des lige er naturligvis inkluderet så du bare skal fokusere på at vinde en hulens masse penge.

Vind adgang til WSOP her!