Valg af pokerside

Som pokerspiller på internettet har du altid et væld af forskellige muligheder for, hvor du ønsker at spille poker henne. Med det nuværende marked kan brugerne vælge mellem et utal af forskellige sider at spille hos, men der er mange faktorer der spiller ind når man skal lave sit valg af pokerrum.

Man bør som seriøs spiller tage op til overvejelse, hvilke punkter der er vigtigst for en selv, når man skal vælge det pokerrum man ønsker at spille hos. Det kunne f.eks. være, at man gerne vil spille mange pokerturneringer, og derfor bør satse på et pokerrum som afvikler mange af disse. Men er man udpræget cash game spiller, er man måske mere interesseret i, hvor man finder de blødeste spil og dermed den højeste win rate. Samtidigt er rakeback og skattefrie bonusser altid en faktor.

 

Sats på den danske licens

 

Lettest er det at besøge en anerkendt poker portal som har fingeren på pulsen og dermed spare sig selv for at bruge alt for megen tid på at undersøge markedet. Portalerne drives af kvalificerede folk som endvidere har styr på de enkelte poker bonus tilbud som findes, og her er der styr på hvem der har dansk licens hos Spillemyndigheden. Det bedste for dig som dansker, er nemlig at oprette en konto hos et pokerrum med dansk licens, så du er sikret 100% skattefrie gevinster, når du spiller.

En anden faktor som kan have betydning for valg af online poker pokerrum er softwaren. Samtlige poker softwares er gratis at downloade, så man kan heldigvis uden udgift få afprøvet diverse softwares før en beslutning tages om hvilket pokerrum man synes er den bedste pokerside.

Hvad man synes om den pågældende software hos en side varierer meget fra person til person, så det er en god ide at teste softwaren og lave en bruger på et interessant site, inden man vælger at sætte sine penge ind og gå i gang med at spille. Dette for at sikre at man vil blive glad for at være kunde hos den pågældende udbyder.

God vind med valg af pokerside.