Vind fodboldbilletter hos Betsafe

Betsafe er utroligt stolte over at de fra næste sæson i Superligaen er blevet hovedsponsor. Det betyder at de kan give dig en helt speciel ting, og for dem der er vilde med dansk fodbold er man nærmest nød til at deltage. Du kan nemlig vinde et sæsonkort bestående af 2 billetter til hver hjemmekamp som dit hold spiller, og det eneste der kræves før at du kan være med er at du opretter dig og indsætter 200 kroner. Når dette er gjort skal du bare sende en e-mail til Betsafe, og så er du med i lodtrækningen.

Sådan gør du

Først og fremmest åbner du en konto hos Betsafe, og laver det omtalte indskud på de 200 kroner eller mere. Hernæst sender du en e-mail til superliga@betsafe.dk hvor du i emnefeltet skriver hvilket hold du godt kunne tænke dig billetter til. Det er vigtigt at du sender denne mail fra den samme som du brugte til at oprette dig med, så vær opmærksom på dette hvis du ønsker at være med i kampagnen. Sidste frist for at være med er den 6. marts 23.59 dansk tid, så det kan godt være en ide at få opfyldt kravene inden da.

Vinderne får direkte besked

Ender du med at blive en af de heldige kunder hos Betsafe der vinder et sæsonkort til din udvalgte klub, vil du få direkte besked. Betsafe vil nemlig kontakte dig via telefon eller e-mail omkring din præmie, og så vil sæsonkortet blive sendt til dig via postvæsnet.

Deltag i denne helt nye kampagne fra Betsafe og se om det er dig der bliver en af de heldige vindere. Husk også at du som ny kunde kan få op til 1000 kroner i bonus som du kan bruge på enten sportsbetting eller casino spil.

Besøg Betsafe