Vind pakke til EMOP Prag hos 24h Poker

Der er efterhånden ikke lang tid til at EMOP gæster byen Prag som efterhånden er blevet den nye europæiske hovedstad for live poker, og i den forbindelse vil 24h Poker gerne sende dig med til turneringen. I januar måned har du nemlig mulighed for at vinde en pakke nemt og hurtigt ved at spille med i deres Iron Man freerolls. Det koster dig kun VIP point at være med, og hver af disse turneringer har deres eget indskud. Vinderen af hver Iron Man turnering vil modtage en komplet pakke til EMOP i Prag.

Fra 1-750 point

Den første freeroll har et indskud på 1 VIP point, og derfra følger så yderligere 6 af slagsen og det hele ender med en turnering hvor indskuddet lyder på 750 VIP point og derfor er din sidste chance for at komme gratis med til turneringen i Prag. Indskuddet for hver turnering i form af point skal optjenes senest 7 dage før at hver event spilles, så det er er en god ide at være opmærksom på dette inden man begynder at forberede sig på at skulle tage med til Prag hvor vinderen af EMOP skal kåres senere på året.

Vind din pakke nu

De mange pakker til EMOP i Prag hos 24h Poker kan vindes frem til den 26. januar, men hvis du gerne vil øge dine chancer for at være sikret en plads i den store live turnering kan du lige så godt starte med det samme. Der er nemlig masser af gode muligheder for at du kan komme med, og hvis du skulle blive en af de dygtige vindere kan du se frem til en uforglemmelig oplevelse når du skal dyste imod hundredevis af spillere fra hele verden i den populære tjekkiske hovedstad.

Besøg 24h Poker nu og vind din pakke.

Tilmeld dig 24h Poker