Vind VIP billetter til Superligaen hos Betsafe Poker

Superligaen er det største inden for dansk fodbold, og der er sket noget ret spændende på den front for nylig. Betsafe har nemlig skrevet kontrakt med Superligaen, og det betyder at de kan tilbyde deres kunder et par spændende kampagner. Derfor kan du i hele marts, april og maj vinde VIP billetter til forårets forskellige kampe, og der er også rejsepenge inkluderet til de heldige vindere. Det koster kun $1+$0.20 at være med, og alle der har en konto hos Betsafe Poker kan deltage. Interesserer man sig derfor fodbold, er det med at blive kunde hos denne udbyder.

Kommende turneringer

Der er lige nu fire af disse turneringer på programmet i marts måned. De spilles henholdsvis den 11, 14, 23 og 27. marts. Der vil være 2 VIP billetter + $100 til hver vinder, og andenpladsen får også 2 VIP billetter. Disse er dog foruden penge til rejsen, så dette skal man selv sørge for hvis man ikke går hele vejen. Med en pris på omkring 5 kroner for at være med, er der dog masser af værdi i disse events, så det er bare med at få kigge nærmere på disse tilbud.

Kun for danske spillere

Dette tilbud er kun tilgængeligt for danske spillere der spiller på Betsafe.dk, og derfor kan kunder fra andre lande ikke deltage. Det er således stærkt begrænset hvor mange der vil være med i hver turnering, så der er virkelig tale om høj værdi i denne kampagne.

Tag med Betsafe til de største brag i den danske superliga 2012, og sørg for at du får fingrene i en af de mange VIP billetter. Husk også at Betsafe Poker i marts måned deler $100.000 ud i et stort rake race, og der er hele $6500 til vinderen af de to opdelte races.

Opret dig hos Betsafe Poker